Annonse

Lekedyrene er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt slik at de ser ut som en tiger eller sebra. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre over og under dem og sitte under dem. De kreative lekedyrene fant Første steg på en lekeplass i Ho Tram i Vietnam. Foto: Line Fredheim Storvik

Lag en leketiger av gamle dekk

Drømmer du om flere uteleker i barnehagen, kan du la deg inspirere av disse artige tiger- og sebra-dyrene laget av gamle dekk. Eller hva med en motorsykkel, marihøne eller racerbil?

Annonse

Lik Første steg på Facebook

Dette er gjenbruk på sitt beste. Lekedyrene er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre på dem og sitte under dem. Første steg sin redaktør oppdaget lekedyrene på en lekeplass i Vietnam.

Her var både tigre, sebraer og en rød marihøne – alle malt i dyrenes gjenkjennelige farger. Fartsglade barn kunne ta seg en tur på motorsykkelen eller racerbilen. La deg inspirere av disse bildene.

Tigeren og sebraen er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre på dem og sitte under dem. Og selvsagt malt i riktige farger og mønstre for å bli så like de ville dyrene som mulig.
FOTO: Line Fredheim Storvik
Motorsyklene er satt sammen av seks dekk og et gammelt mopedstyre. Skjermene er også laget av dekk som de kreative vietnameserne har malt, slik at de skal se ut som ekte skjermer. Felgene er malt hvite.
FOTO: Line Fredheim Storvik
Her er det bare å sette seg opp på motorsykkelen og kjøre avsted, eller bare klatre gjennom hjulene eller oppå den.
FOTO: Line Fredheim Storvik
To bildekk med rødfarge og svarte prikker blir til en flott marihøne. Hodet ser ut som er laget av en svart hjelm med følehorn i kraftig ståltråd. Husk at malingen må tåle vann og vind.
FOTO: Line Fredheim Storvik
Racerbilen er kreativt satt sammen av sju bildekk, en gammel stol og et ratt. Med farger i blått, gult og hvitt er de svarte dekkene forvandlet til en fargerik racerbil, som sender barna rett ut på bilbanen.
FOTO: Line Fredheim Storvik
Dette er gjenbruk på sitt beste. Lekedyrene er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre over og under dem og sitte under dem. Det er nesten som du er på Savannen i Afrika blant sebra og tigere.
FOTO: Line Fredheim Storvik

Nyhetsbrev


Meld deg på!


 
 


_____________________

 

Hei!

Kommentering av artikler er ikke tillatt mellom midnatt og 06:00.
Velkommen tilbake!

 

_________________________