Lekedyrene er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt slik at de ser ut som en tiger eller sebra. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre over og under dem og sitte under dem. De kreative lekedyrene fant Første steg på en lekeplass i Ho Tram i Vietnam.

Lag en leketiger av gamle dekk

Drømmer du om flere uteleker i barnehagen, kan du la deg inspirere av disse artige tiger- og sebra-dyrene laget av gamle dekk. Eller hva med en motorsykkel, marihøne eller racerbil?

Publisert Sist oppdatert

Dette er gjenbruk på sitt beste. Lekedyrene er laget av gamle bildekk, som er delt i to og malt. Hodet og beina er laget i tre, og barna kan både sitte på dyrene, klatre på dem og sitte under dem. Første steg sin redaktør oppdaget lekedyrene på en lekeplass i Vietnam.

To bildekk med rødfarge og svarte prikker blir til en flott marihøne. Hodet ser ut som er laget av en svart hjelm med følehorn i kraftig ståltråd. Husk at malingen må tåle vann og vind.

Her var både tigre, sebraer og en rød marihøne – alle malt i dyrenes gjenkjennelige farger. Fartsglade barn kunne ta seg en tur på motorsykkelen eller racerbilen. La deg inspirere av disse bildene.

Motorsyklene er satt sammen av seks dekk og et gammelt mopedstyre. Skjermene er også laget av dekk som de kreative vietnameserne har malt, slik at de skal se ut som ekte skjermer. Felgene er malt hvite.
Powered by Labrador CMS