Skjermbilde fra Facebook.

Barnehager ønsker seg bedre mat og krever tillegg for smøring av solkrem

I dag har mange barnehager hengt opp lapper med ulike budskap. Noen barnehager varsler om ekstreme luseutbrudd.

Publisert Sist oppdatert

Styrer i Valnesfjord barnehage i Fauske, Laila Olsen Finvik, liker å finne på spøker. Den aller beste laget hun for noen år tilbake.

Dette oppslaget hang ved alle inngangene ved Valnesfjord barnehage for noen år siden.

– Det var bare jeg som visste om spøken jeg laget til 1. april. Jeg hengte opp plakater og satte ut blåsokker ved alle inngangene til barnehage. Både ansatte, foreldre og barn gikk på den. Veldig gøy, sier Finvik.

Utenfor alle inngangene hang det oppslag om at det var et stort og akutt luseutbrudd. For å bekjempe dette måtte alle ta hette på hodet for å dekke håret.

– Ungene syntes dette var veldig artig og fulgte spent med på alle som kom, om de hadde blå sokker på hodet.

I og med at mannen til Finvik er lærer på skolen som ligger ved siden av, så hadde hun også vært på skolen og hengt opp samme oppslag ved alle inngangene og satt ut blåsokker.

– Det var mange som gikk på det der også. Mannen min visste at det var jeg som hadde gjort det. Men jeg lot det gå en tid før jeg avslørte at det var jeg som hadde funnet på spøken, forteller Finvik.

Flere barnehager har det gøy med foreldre på denne dagen. Disse vil ha ekstra betalt for å smøre barna med solkrem.

I år har ikke Finvik pønsket ut noen spøk.

– Jeg glemte det av, men hvis jeg skulle ha funnet på noe, burde det vært noe med korona. Men den med lus og blåsokker er nok den beste spøken jeg har kommet på, sier Laila Olsen Finvik.

Enda en aprilspøk i en barnehage.
Powered by Labrador CMS