Åpent brev til skolesjefen i Asker

– Dette har pågått over lang tid. Et nytt krav hist, et nytt krav her. År etter år. Det blir mye, det.

Min kone er helt borte. Det er bare en lærer igjen hjemme hos meg

Innspill: Heldigvis er læreren som nå bor hos meg snart 62, så da skal jeg sørge for at min kone flytter inn igjen – 24/7. Det gleder jeg meg til.

Publisert Sist oppdatert

Hei Terje.

Min kone er lærer. Nå har hun flyttet ut. Min kone altså. Læreren har ikke flyttet ut. Kona mi har bare blitt lærer 24/6. Ikke 7, for hun har klart å holde lørdagen fri. Til nå.

Nå har hun fått en lang liste med nye koronarelaterte krav som hun skal sette seg inn i. (I tillegg til en ny læreplan og en ny klasse - og ingen lærebøker tilpasset læreplanen ... ). Kravene innebærer for eksempel at hun skal planlegge for forskjellige former for hjemme-/delvis hjemme-/helt hjemme-/noen hjemme-/selv hjemme-undervisning. Da blir det 24/7. Og når noen av disse planene skal gjennomføres, er jeg redd det blir 25/8. Men. Uansett så er min kone altså helt borte. Det er bare en lærer igjen hjemme hos meg.

Joda. Jeg vet at det er en spesiell situasjon vi er i. Jeg har hørt om dugnad. Men - det er jo ikke bare koronaen som har gjort at min kone nå har flyttet ut. Dette har pågått over lang tid. Et nytt krav hist, et nytt krav her. År etter år. Det blir mye, det.

Heldigvis er læreren som nå bor hos meg snart 62, så da skal jeg sørge for at min kone flytter inn igjen – 24/7. Det gleder jeg meg til.

Heldigvis er læreren som nå bor hos meg snart 62, så da skal jeg sørge for at min kone flytter inn igjen – 24/7.

Det er litt synd for elevene som kunne hatt henne som lærer i fem år til. For hun er en god lærer. En av dem som får tildelt de vanskelige klassene, fordi hun klarer å gjøre de mindre vanskelige, å redde noen som er på vei ut på skråplanet. Noen står i fare for å flytte ut – av samfunnet ...

Hilsen Kim - som lengter etter kona si.

Skolesjefen svarer: Vi vet at koronapandemien krever mye av hver enkelt medarbeider

Powered by Labrador CMS