Lærerskryt på Twitter er populært. - Jeg synes lærerne fortjener hvert sekund de har sommerfri, sier fotballekspert og lærer, Lars Tjærnås. Foto: Sonja Holterman
Lærerskryt på Twitter er populært. - Jeg synes lærerne fortjener hvert sekund de har sommerfri, sier fotballekspert og lærer, Lars Tjærnås. Foto: Sonja Holterman

– Lærere får ufortjent lite ros

Vålerengas sjefsspeider Lars Tjærnås sin twitter-melding, hvor han ønsker lærerne god sommer, har gledet mange. – Lærere fortjenter skryt, sier Tjærnås.

Publisert Sist oppdatert

«God ferie til alle lærere der ute. Unner dere hvert sekund av den. Dere gjør en av våre viktigste jobber der dere trøster, oppdrar og gir kunnskap til våre barn og barnebarn. Nyt sommerfri.» Det skrev Lars Tjærnås på twitter forrige uke.

Nærmere 1000 har likt kommentaren, mange har delt og kommentert.

– Meldingen var ment som en anerkjennelse for den viktige jobben lærerne gjør. Jeg ville la lærerne få høre at vi er mange som setter pris på dem, sier Tjærnås.

– Fortjener skryt

Lars Tjærnås jobber i Vålerenga fotball, er programleder på TV-kanalen C-more og har vært fotballtrener. Og så er han lærer.

– Jeg er selv utdannet lærer og har jobba i skolen, så jeg vet litt om hva lærerne står i, sier Tjærnås og forklarer:

– De blir møtt av krav fra mange hold, ledelse, politikere, elever og foreldre, og det krysspresset er det ikke alltid lett å stå i, sier han.

Han håper lærerne tar til seg all skryt de får.

– Lærere er en yrkesgruppe som får ufortjent mye kritikk. Noe av kritikken går jo på at de har det for godt, og har for mye fri. Jeg synes lærerne fortjener hvert sekund de har sommerfri, sier han.

Powered by Labrador CMS