Elevene ved Fyrstikkalleen skole får hjemmeundervisning igjen mandag på grunn av buss-streiken.
Elevene ved Fyrstikkalleen skole får hjemmeundervisning igjen mandag på grunn av buss-streiken.

Oslo-elever tilbake til hjemmeundervisning på grunn av buss-streiken

Ved Fyrstikkalleen skole på Helsfyr logger 1000 elever seg på til digital undervisning igjen i dag som en følge av buss-streiken.

Publisert

Det skriver Dagsavisen.

Søndag morgen ble 3.800 bussjåfører i kollektivselskapene Ruter, Brakar og Østfold kollektivtrafikk tatt ut i streik. Det gjør at det kan bli trangt om plassen på andre transportmidler og vanskelig å overholde smittevernreglene.

Det har ført til at Fyrstikkalleen skole på Helsfyr i Oslo stenger skolen for fysisk oppmøte og går tilbake til digital hjemmeundervisning. På sine hjemmesider henviser de til at byrådsleder Raymond Johansen har advart mot en krevende situasjon i kollektivtrafikken grunnet nettopp smittevern.

De skriver også at det vil komme ny beskjed i løpet av mandagen om hva som vil skje med tirsdagens undervisning. Skolen har ungdomsskole og videregåendeskole i samme bygg, og har omlag 1000 elever og 120 ansatte.

Innstilte skolebusser

Buss-streiken har ført til at skolebussene i Oslo og Viken innstilles. Unntaket gjelder skoleskyssen i Hemsedal og enkelte linjer i Nore og Uvdal, Flesberg og Sigdal.

I tillegg vil tilrettelagt skoleskyss gå som normalt dersom de aktuelle elevene har blitt informert om noe annet.

Powered by Labrador CMS