På denne lappen ber barnehagepersonalet foreldrene om å ta på blå skopose på grunn av lus. Foto: Bjørn Eirik Nymoen Marthinsen

Narret foreldre og elever med lus og søndagsskole

Å narre andre er en populær sport på denne dagen. Hvor mange foreldre har for eksempel tatt på blå skopose på hodet før de gikk inn i barnehagen?

Publisert Sist oppdatert

Flere barnehager har hengt opp lapp om at alle som går inn i barnehagene for å hente eller bringe barn må ta skopose over håret på grunn av fare for å bli smittet av lus.

Foreldrene som ble møtt av oppslaget om at det fra 1. juli ville bli innført sommertid i barnehagen med redusert åpningstid, fikk nok litt og tenkte på før de ble gjort oppmerksom på hvilken dag det er i dag.

– Tipper noen foreldre fikk hjertet litt i halsen der, ja, er en av kommentarene på Facebook der innlegget er publisert.

Mens det er andre som mener at sommertid er en god idé.

I en barnehage i Aurskog-Høland i Akershus fikk foreldrene beskjed om at barna ikke liker maten som blir servert, og at de derfor vil få levert burgere fra Burger King.

Obligatorisk søndagsskole

Foreldre ved en skole i Akershus ble informert om at det blir innført helgeskole de neste fire ukene. Meldingen fra læreren lød slik:

God morgen. Til høsten skal 8D på fjelltur. Rektor har endret på opplegget i år. Tidligere har man fått avspasere noen dager i forkant eller etterkant av turen. Men! Rektor har funnet ut at elevene går glipp av veldig mye undervisning. Det vil derfor bli obligatorisk oppmøte for alle sammen på skolen fire helger før sommerferien. Det betyr: skole lørdager og søndager også de neste fire ukene.

Dere må derfor avlyse alle planer, fotballkamper, håndballkamper, rideturer etc i hele april. Skoledagen vil vare fra 08.15-14.00 hver lørdag og søndag. Læreren starter undervisningen i morgen tidlig med en løpetur sammen med dere. Ta med gymtøy!

Powered by Labrador CMS