Støre: – Jeg har gjort alt jeg har kunnet

Ap-leder Jonas Gahr Støre sa at han var i visshet om at partiet har gjort alt det han har kunnet i løpet av valgkampen, da han ankom partiets valgvake.

– Dagen har vært svært rolig hittil. Jeg har spist middag med kona og hørt Dagsnytt 18 fra sofaen. Det er en stor kontrast fra hvordan de siste ukene har vært, sa Støre da han ankom Folkets Hus.

– Jeg har gjort alt jeg har kunnet, sa Støre da han ble konfrontert med egen innsats i valgkampen og fallet på meningsmålinger de siste månedene.

– Jeg har troen på seier, sa Arbeiderpartiets byrådslederkandidat i Oslo, Raymond Johansen da han ankom partiets valgvake på Folkets Hus.

– Jeg har gått lang tur med bikkja, hatt mye musikk i ørene og har fått tenkt mye, sa Johansen da han ankom partiets valgvake på Folkets Hus i Oslo ved 20.30-tiden.

– Selvfølgelig har jeg troen. Sannheten er at vi ikke har vunnet mye i Oslo. Det er derfor på tide å vinne dette i kveld, sa Johansen.

Videre sa han at det vil bli spennende å se om Miljøpartiet De Grønne (MDG) ville holde så høy oppslutning som målingene hittil har vist. Han utelukket heller ikke et samarbeid med Kristelig Folkeparti. (©NTB)

Powered by Labrador CMS