Marianne Elstad Olsen opptrådte i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 1995 under artistnavnet Ann Tayler.
Marianne Elstad Olsen opptrådte i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 1995 under artistnavnet Ann Tayler.

MGP- og Farmen-kjendis får ikke starte barnehage i Skien

Marianne Elstad Olsen, også kjent som Ann Taylor, vil starte barnehage men får nei fra Skien kommune. Men hun gir seg ikke.

Olsen (53) opptrådte under artistnavnet Ann Tayler og kom på tiendeplass i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1995 med sangen «Kan ikke du?». Hun var også med på første sesong av Farmen på TV 2 i 2001, skriver Telemarksavisa. Hun har også gitt ut fire album.

I dag jobber hun i en privat barnehage i Stavanger og sendte nylig en henvendelse til Skien kommune om å få starte en barnehage som skulle ha hovedvekt på musikk, drama og teater.

– Jeg fikk beskjed mandag at kommunen foreløpig ikke ville støtte en slik barnehage. Ifølge kommunen er det ikke behov for flere barnehageplasser før 2023, sier Olsen til avisa.

Men hun gir seg ikke ennå. Planen hennes er en barnehage med tre-fire avdelinger, to avdelinger med ni barn hver i alderen ett til tre år og en eller to avdelinger med 18 barn tre til seks år.

– Jeg vil ikke gi meg riktig enda og kommunen skriver i sitt svar at det bare var til å ta kontakt om jeg ønsket en dialog om saken. Jeg når jeg ikke noen planer om å starte opp i dag eller om seks måneder. Jeg har god tid, og hvis jeg kan få et ja til å starte i 2023 så får jeg god tid på å planlegge, sier Olsen.