Annonse
Hedda Eia Vestad fra Vestfold er blitt ny leder for Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet.
Hedda Eia Vestad fra Vestfold er blitt ny leder for Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet.

Hedda Eia Vestad er ny leder for pedagogstudentene

Hedda Eia Vestad fra Vestfold er valgt til ny leder for Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet. Ruben Amble Hirsti fra Finnmark er nestleder.

Annonse

Den påtroppende lederen ble valgt på landsmøtet til Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet på Sundvolden i Buskerud.

Eia Vestad var den eneste som stilte til valg som leder. Hun studerer ved Høgskolen i Oslo og Akershus og tar grunnskolelærerutdanning for 5. til 10.trinn. Lederen gleder seg til å ta fatt på jobben 1. juli. 

- Jeg er vanvittig glad og motivert for å jobbe for organisasjonen, og alle våre fantastiske medlemmer. Vi har akkurat stemt fram et prinsipprogram med ny og god politikk det blir knallgøy å jobbe med! Vi skal være med i ordskiftet og sette dagsorden i utdanningspolitikken, sier hun.

Hun mener studentene har en viktig oppgave før stortingsvalget.

- I dette valgåret skal vi arbeide for at våre utdanninger blir prioritert, og det blir ekstra spennende å følge opp stortingsvedtaket som skal sikre at alle nyutdannede lærere skal få veiledning. Jeg gleder meg, sier Vestad.

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!