Hver dag kjører drosjeeier Rune Helge Holm barnehagebarn til lekeparken gratis. Foto: Privat
Hver dag kjører drosjeeier Rune Helge Holm barnehagebarn til lekeparken gratis. Foto: Privat

Hver dag kjører drosjeeier Rune barnehagebarn til lekeparken gratis

Drosjeeier Rune Helge Holm tilbyr alle barnehagebarn i Lillehammer skyss til lekeplassen i Nordre park.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg var på lekeplassen med barnebarnet og så hvor mye alle barna der koste seg. Så fikk jeg ideen, sier Rune Helge Holm.

Turen med drosje må bestilles på forhånd, via drosjesentralen.

– Vi henter i barnehagen klokka ti og tilbake fra lekeparken klokka tolv. Gruppen kan være på inntil 16 personer. Dette tilbudet vil vare hver dag fram til skoleslutt våren 2020, sier drosjeeier Hom.

Han har fem minibusser og mange sjåfører, men han prøver å gjennomføre turene selv.

– Jeg satser i størst mulig grad på å gjøre dette selv, sier Holm.

– Hvorfor gjør du dette?

– Litt for moro skyld. Det var et innfall jeg fikk, også la jeg det ut på Facebook. Det er jo fint å kunne gi litt tilbake til lokalsamfunnet også. Penger er jo ikke alt her i verden, og det koster meg ikke all verden.

– Det er vel litt god reklame for deg også?

– Kanskje. Det skader jo ikke å være litt hyggelig og raus. Kan jo hende at det er meg de ringer til når de skal ha en drosjetur, til Gardermoen for eksempel.

– Har du fått mange henvendelser?

– Det er mange som har kommentert på Facebook og flere har sagt til meg at det er et bra tiltak. Jeg tenker det er en del som må planlegge litt før de kan booke tur. Jeg har jo sagt at tilbudet skal vare frem til sommeren, sånn at alle skal få anledning til å benytte seg av tilbudet. Jeg tenker trøkket kommer til å være størst på våren, så jeg ville ha bestilt tidlig hvis jeg hadde planlagt tur til Nordre park, sier Rune Helge Holm.

Powered by Labrador CMS