Pedagogstudentene har vedtatt å legge ned medlemsbladet Under Utdanning. – Vi håper nå at pedagogstudentene kan fremme sakene sine i de medlemsbladene man fortsatt har i Utdanningsforbundet, sier Ragnhild Malm Jensen til Utdanning. Foto: Sonja Holterman

Pedagogstudentene legger ned medlemsbladet

Pedagogstudentenes landsmøte har vedtatt å legge ned medlemsbladet Under Utdanning.

Publisert

Redaktør i bladet, Ragnhild Malm Jensen, støttet forslaget om å legge ned bladet, men håper ikke pedagogstudentene slutter å formidle nyheter og meninger. Bladet blir lagt ned på grunn av stort arbeidspress på styret. Styret sier at de ikke lenger har kapasitet til å gi ut bladet.

 

– Vi håper nå at pedagogstudentene kan fremme sakene sine i de medlemsbladene man fortsatt har i Utdanningsforbundet, sier Ragnhild Malm Jensen til Utdanning.

Pedagogstudentene har landsmøte på Sundvolden utenfor Hønefoss. Møtet avgjorde i ettermiddag å legge ned medlemsbladet Under Utdanning. Redaktøren har likevel nok å gjøre framover.

– Jeg skal skrive masteroppgave, så det blir nok skriving på meg likevel, sier Malm Jensen, som studerer logopedi ved Universitetet i Oslo.

Etter en kort diskusjon stemte møtet for at studentforeningen ikke lenger skal ha et eget blad. Styret foreslo å legge ned bladet, og møtet støttet forslaget. Det ble foreslått en videreføring av driften av bladet og at lokallagene skulle forplikte seg til å levere saker. Dette ble nedstemt.

Grunnen til at bladet blir nedlagt, er både økonomisk, miljø og stort arbeidspress på styret som har ansvar for å lage bladet.

 

Powered by Labrador CMS