Annonse

Glade prisvinnere fra Trondalen barnehage: Fra venstre Hege Fiskerstrand, styrer Kristin M. Epland, Gunnhild Teigum Vermedal og Kristine Eriksen. Foto: PBL

Årets barnehage er i Fredrikstad

Trondalen barnehage i Fredrikstad kommune er kåret til Årets barnehage 2017. Vinneren ble hedret på en konferanse for barnehageledere i Bodø mandag kveld.

Annonse

Det er om lag 2.000 medlemsbarnehagene i PBL som har kunnet konkurrere om prisen, og juryen består av styret i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

– Barnehagen har en sterk og tydelig pedagogisk profil og kan vise til mange spennende prosjekter. I tillegg har de et imponerende lavt sykefravær over tid, svært fornøyde foreldre og ikke minst kan de vise til stor tilfredshet blant de ansatte, sier juryformann og styreleder i PBL (Private Barnehagers Landsforbund), Eirik Husby i en pressemelding.

Juryen har spesielt bitt seg merke i at Trondalen barnehage har satset mye på kompetanseheving blant de ansatte. I dag er alle ansatte enten utdannet barnehagelærere eller barne- og omsorgsarbeidere.

Trondalen barnehage er en av seks barnehager i Samvirkebarnehagene SA i Fredrikstad og er en viktig del av mangfoldet i Barnehage-Norge.

Prisen er på 25.000 kroner, i tillegg får barnehagen et diplom og et utendørsskilt som synlig bevis på at den er Årets barnehage 2017.

Det er andre gang PBL deler ut prisen Årets barnehage.

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!