Årets barnehage er i Fredrikstad - Utdanningsnytt
Annonse

Glade prisvinnere fra Trondalen barnehage: Fra venstre Hege Fiskerstrand, styrer Kristin M. Epland, Gunnhild Teigum Vermedal og Kristine Eriksen. Foto: PBL

Årets barnehage er i Fredrikstad

Trondalen barnehage i Fredrikstad kommune er kåret til Årets barnehage 2017. Vinneren ble hedret på en konferanse for barnehageledere i Bodø mandag kveld.

Annonse

Det er om lag 2.000 medlemsbarnehagene i PBL som har kunnet konkurrere om prisen, og juryen består av styret i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

– Barnehagen har en sterk og tydelig pedagogisk profil og kan vise til mange spennende prosjekter. I tillegg har de et imponerende lavt sykefravær over tid, svært fornøyde foreldre og ikke minst kan de vise til stor tilfredshet blant de ansatte, sier juryformann og styreleder i PBL (Private Barnehagers Landsforbund), Eirik Husby i en pressemelding.

Juryen har spesielt bitt seg merke i at Trondalen barnehage har satset mye på kompetanseheving blant de ansatte. I dag er alle ansatte enten utdannet barnehagelærere eller barne- og omsorgsarbeidere.

Trondalen barnehage er en av seks barnehager i Samvirkebarnehagene SA i Fredrikstad og er en viktig del av mangfoldet i Barnehage-Norge.

Prisen er på 25.000 kroner, i tillegg får barnehagen et diplom og et utendørsskilt som synlig bevis på at den er Årets barnehage 2017.

Det er andre gang PBL deler ut prisen Årets barnehage.

_____________________

 

Hei!

Kommentering av artikler er ikke tillatt mellom midnatt og 06:00.
Velkommen tilbake!

 

_________________________