Hele videregående og én ungdomsskoleklasse får digital undervisning ut uka

Et klassetrinn ved Allergot ungdomsskole og hele Jessheim videregående skole får digital hjemmeundervisning ut uka etter koronasmitte ved skolene.

To elever ved henholdsvis Allergot ungdomsskole og Jessheim videregående skole er bekreftet smittet med koronavirus. 9. trinn ved Allergot ungdomsskole vil få digital hjemmeundervisning ut uken. Ved Jessheim videregående skole flyttes all undervisning over til digitale flater ut uken, opplyser Ullensaker kommune på sine nettsider.

En elev i niende trinn ved Allergot ungdomsskole har testet positivt på koronavirus. Det har også en elev ved Jessheim videregående skole.

Det er iverksatt smittesporing i samarbeid mellom skolene og smittesporingsteamet i kommunen.

– Vi mener at hjemmeundervisningen blir en god faglig løsning for de 137 elvene på niende trinn ved Allergot ungdomsskole. Skolene i Ullensaker er godt forberedt på slike situasjoner, sier kommunaldirektør for skole og barnehage Yngve Rønning.

Elever og ansatte som i løpet av perioden 23. til 25. september ikke har fått egen beskjed om at de er nærkontakter, kan avvikle høstferie som normalt, men alle bør være oppmerksomme på symptomer.

Powered by Labrador CMS