Hva skal vi med fiender når vi har sånne venner?

Vi har fått en ukes ekstra arbeid uten å få fem øre igjen for det, skriver innsenderen av dette debattinnlegget. Han lurer på hva forhandlerne på vegne av lærerstanden fikk i bestikkelse av staten for å gå med på en slik avtale?

I slutten av mai satt jeg med kalkulatoren og regnet ut hva jeg skulle ha å rutte med utover sommeren. Da feriepengene omsider kom, stusset jeg over at jeg var trukket 4500 kroner på grunn av den femte ferieuken.
 
Etter Skolepakke 1 avtalen fikk vi et ekstra lønnstrinn for å jobbe om lag ei uke lenger. Med andre ord kun kompensasjon for ekstra arbeid.
 
Nå viser det seg at arbeidsgiveren vår, Kristiansand kommune, trekker hele denne lønnsøkningen tilbake på feriepengene med begrunnelse at vi har fått en femte ferieuke. Dette betyr i klartekst at vi har fått en ukes ekstra arbeid uten å få fem øre igjen for det.
 
Jeg lurer på hva forhandlerne på vegne av lærerstanden fikk i bestikkelse av staten for å gå med på en slik avtale? Motparten må ha ledd hele veien til banken
 
De som har forhandlet frem denne avtalen må aldri få lov å nærme seg et forhandlingsbord igjen - noensinne. Hva skal vi med fiender når vi har sånne venner?
 
I "Utdanning" har det vært øredøvende taust om denne saken. Hvorfor?
Vi vil gjerne vite hvem som satt ved forhandlingsbordet i denne saken og hva de har å si til sitt forsvar.
 

Powered by Labrador CMS