Westerdals-studenter vil ha tilbake det de har betalt for mye i skolepenger

Tidligere Westerdals-studenter vil ha tilbake det de har betalt for mye i skolepenger. Nå har over 1200 personer engasjert seg på Facebook.

Tidligere studenter ved Westerdals School of Communication har opprettet en Facebook-gruppe og et midlertidig styre. Tanken er å gjøre det lettere for skolen å betale tilbake det elevene mener de har krav på.

– Vårt mål er å sikre at vi som tidligere studenter får tilbakebetalt det vi har betalt for mye til skolen over en årrekke. Vi vil videre sørge for å gi studentene god informasjon og annen eksperthjelp vi måtte trenge for å koordinere oss. Dette for å sikre våre rettigheter som tidligere studenter ved Westerdals, skriver Bjørn Glestad, leder for det midlertidige styret opprettet av Westerdals-studenter.

I november avslørte  Dagens Næringsliv at Westerdals-eierne har hentet ut over 100 millioner kroner fra sine statsstøttede privatskoler på ulovlig vis. Mandag kom nyheten at også studentene selv har betalt eierne mer enn de skulle. Fra 2002 til 2012 krevde Westerdals nesten det dobbelte av maksimalbeløpet i henhold til privatskoleloven.

Advokatfirmaet DLA Pipers sa tirsdag til NTB at de jobber for å få til en felles front mot Westerdals. (©NTB)

Powered by Labrador CMS