Annonse

Nissenrevyen kåret til beste skolerevy i Oslo

Nissenrevyen gikk av med seieren som årets beste skolerevy i Oslo. Juryen skriver at revyen utmerker seg med intelligent og skarp humor.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Kåringen skjedde på Folketeateret i Oslo sentrum onsdag kveld, og representanter for de ulike videregående skolene og revyene heiet fram sine kandidater.

– Å vinne prisen for beste revy er bare så stort! Alle har jobbet utrolig hardt, de fortjener dette, sier revysjef Tarjei Sandvik Moe til Aftenposten.

Sandvik Moe er bedre kjent som Isak i den populære og prisbelønte NRK-serien Skam. Vinnerrevyen «Snill» fra Nissen videregående skal settes opp på Nationaltheatret onsdag 11. april.

Juryen skriver følgende: «Vinneren av prisen for årets beste skolerevy utmerker seg med intelligent og skarp humor. Skuespillerne holder et svært høyt nivå. Spesielt imponerende er innslagene av improvisasjon både på scenen og utenfor.»

Karoline Schau fra Nissenrevyen ble også kåret til årets beste kvinnelige skuespiller. Axel Ousdal fra Elvebakkenrevyen vant prisen for beste mannlige skuespiller. Totalt var 12 skoler nominert i de seks ulike kategoriene i kåringen under Revykavalkaden.

 

_____________________

 

Hei!

Kommentering av artikler er ikke tillatt mellom midnatt og 06:00.
Velkommen tilbake!

 

_________________________