Annonse

Nissenrevyen kåret til beste skolerevy i Oslo

Nissenrevyen gikk av med seieren som årets beste skolerevy i Oslo. Juryen skriver at revyen utmerker seg med intelligent og skarp humor.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Kåringen skjedde på Folketeateret i Oslo sentrum onsdag kveld, og representanter for de ulike videregående skolene og revyene heiet fram sine kandidater.

– Å vinne prisen for beste revy er bare så stort! Alle har jobbet utrolig hardt, de fortjener dette, sier revysjef Tarjei Sandvik Moe til Aftenposten.

Sandvik Moe er bedre kjent som Isak i den populære og prisbelønte NRK-serien Skam. Vinnerrevyen «Snill» fra Nissen videregående skal settes opp på Nationaltheatret onsdag 11. april.

Juryen skriver følgende: «Vinneren av prisen for årets beste skolerevy utmerker seg med intelligent og skarp humor. Skuespillerne holder et svært høyt nivå. Spesielt imponerende er innslagene av improvisasjon både på scenen og utenfor.»

Karoline Schau fra Nissenrevyen ble også kåret til årets beste kvinnelige skuespiller. Axel Ousdal fra Elvebakkenrevyen vant prisen for beste mannlige skuespiller. Totalt var 12 skoler nominert i de seks ulike kategoriene i kåringen under Revykavalkaden.

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!