Annonse

Avdelingsdirektør Ragnhild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo, melder VG. Foto: Tore Kristiansen, VG / NTB Scanpix

Utdanningstopp i Oslo går av

Avdelingsdirektør i Utdanningsetaten, Ragnhild Røed, fratrer sin stilling.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

 

Avdelingsdirektør Ragnhild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo, melder VG i dag. Samme avis skrev høsten 2018 at det var sendt inn over 100 varsler på direktøren.

 

Røed har vært leder for økonomi- og lønnsavdelingen, EFT kompetanse, i Utdanningsetaten. Hun hadde i 18 år Astrid Søgnen som sin nærmeste sjef, inntil Søgnen måtte gå av i november i fjor mot sin vilje.

 

Det har stormet rundt Utdanningsetaten i flere måneder. En medarbeiderundersøkelse som ble publisert 7. januar, avdekket en svak ytringskultur og mangel på åpenhet. Mediebildet har i flere måneder blant annet vært preget av Malkenes-saken og striden mellom utdanningsbyråd Inga Marte Thorkildsen og Astrid Søgnen.

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!