Annonse

Ås er årets kulturskolekommune

Ås kommune ble tildelt prisen for beste kulturskole 20. april på Ledelseskonferansen.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

– Musikk, kunst og litteratur gjør livet rikere. Kulturskolen er utrolig viktig, fordi den utfyller det barn og unge lærer gjennom den ordinære skolegangen. Det er positivt at KS legger så stor vekt på kulturskolene i sin medlemsdialog, sa statssekretær i Kunnskapsdepartementet Magnus Thue da prisen ble delt ut i går.

Han delte ut prisen Årets kulturskolekommune til ordfører i Ås kommune Ola Nordal og rektor på kulturskolen i Ås Alexander Krogh Plur, ifølge ks.no. KS er for første gang medarrangør.

– Dette er en stor ære og vi er veldig glade. Kulturskolen er en viktig del av vår identitet i Ås kommune. Vi har mange sterke ildsjelder, som har bidratt til at kulturskolen har hatt et så godt tilbud de siste femti årene, sier ordfører i Ås kommune Ola Nordal.

– Kulturskolen i Ås kommune har vist en fremragende evne til å knytte seg til eksterne samarbeidspartnere. Kulturskolen i Ås har et variert tilbud til barn og unge i kommunen. De tilbyr undervisning i blant annet kirkeorgel, tuba, musikal og babydans, heter det i juryens begrunnelse.

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!