Annonse

Ås er årets kulturskolekommune

Ås kommune ble tildelt prisen for beste kulturskole 20. april på Ledelseskonferansen.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

– Musikk, kunst og litteratur gjør livet rikere. Kulturskolen er utrolig viktig, fordi den utfyller det barn og unge lærer gjennom den ordinære skolegangen. Det er positivt at KS legger så stor vekt på kulturskolene i sin medlemsdialog, sa statssekretær i Kunnskapsdepartementet Magnus Thue da prisen ble delt ut i går.

Han delte ut prisen Årets kulturskolekommune til ordfører i Ås kommune Ola Nordal og rektor på kulturskolen i Ås Alexander Krogh Plur, ifølge ks.no. KS er for første gang medarrangør.

– Dette er en stor ære og vi er veldig glade. Kulturskolen er en viktig del av vår identitet i Ås kommune. Vi har mange sterke ildsjelder, som har bidratt til at kulturskolen har hatt et så godt tilbud de siste femti årene, sier ordfører i Ås kommune Ola Nordal.

– Kulturskolen i Ås kommune har vist en fremragende evne til å knytte seg til eksterne samarbeidspartnere. Kulturskolen i Ås har et variert tilbud til barn og unge i kommunen. De tilbyr undervisning i blant annet kirkeorgel, tuba, musikal og babydans, heter det i juryens begrunnelse.

_____________________

 

Hei!

Kommentering av artikler er ikke tillatt mellom midnatt og 06:00.
Velkommen tilbake!

 

_________________________