Læreren og tatoveringsentusiasten Sylvain Helaine ble flyttet fra en jobb i en barnehage, etter at foreldre klaget over at han skremte barnet deres. Her poserer han for fotografering i Palaiseau sør for Paris.

Tatoveringene ble for mye for barnehagen

Mer fulltatovert enn Sylvain Helaine (35) kan man vel neppe bli. Ifølge ham får barna sjokk første gang de ser ham, men det går fort over når de blir kjent med ham.

Både kroppen, ansiktet og tungen til Sylvain Helaine er dekket med tatoveringer. Dessuten har han ad kirurgisk vei fått endret det hvite i øynene til svart.

Nå har han røpet at han ble flyttet fra en jobb i en barnehage, etter at foreldre klaget over at han skremte barnet deres, skriver nyhetsportalen Asiaone.com.

Sylvain Helaine, som er utdannet lærer, medgir at barn og foreldre blir bestyrtet første gang de ser ham, men at det gir seg ved nærmere bekjentskap.

I fjor jobbet han med undervisning i en barnehage i en forstad til Paris. Der klaget foreldrene til et tre år gammelt til myndighetene. Sønnen deres, som ikke ble undervist av Helaine, skal ha hatt mareritt etter å ha sett ham. Et par måneder senere informerte skolemyndighetene Helaine om at han ikke lenger skulle undervise barnehagebarn.

En talsmann for lokale utdanningsmyndigheter sa at det ble inngått en avtale med Helaine om å flytte ham bort fra undervisningsbarnehagen.

- Elever under seks år «kan bli skremt av hans utseende, sa talsmannen.

Powered by Labrador CMS