Angrepet på elevene, både gutter og jenter i alderen 15-17 år, fant sted i internatet til en privatskole i nærheten av den større byen Kandy, som vi ser på bildet.
Angrepet på elevene, både gutter og jenter i alderen 15-17 år, fant sted i internatet til en privatskole i nærheten av den større byen Kandy, som vi ser på bildet.

Rektor og lærere på Sri Lanka arrestert etter angrep på elever

Rektor og tre lærere ved en privatskole på Sri Lanka er blant seks personer som er arrestert for et brutalt angrep på ti elever.

Publisert Sist oppdatert

Seks personer, inkludert rektor og tre lærere ved en privatskole i landsbyen Bokkawala i distriktet tilhørende byen Kandy, er arrestert for brutalt å ha banket opp elever ved skolen. Det skriver nettutgaven til Daily Mirror, en srilankisk dagsavis på engelsk.

Angrepet på elevene, både gutter og jenter i alderen 15-17 år, fant sted i skoleinternatet kvelden søndag 12. mars. Kandy Division Children and Women's Bureau har startet etterforskning, melder politiet.

Undersøkelser avdekket at de ansatte hadde angrepet fem gutteelever som i all hemmelighet hadde tatt seg inn på jenteinternatet. Guttene hadde avtalt å møte fem jenteelever, med jentenes samtykke.

Ifølge politiet ble elevene overfalt og utsatt for grusomheter. Blant annet hadde angriperne klippet håret deres. Internatets leder var også blant de arresterte. Disse er varetektsfengslet framover. Elevene ble sendt til sykehuset for en medisinsk sjekk.

Hendelsen har engasjert flere til å ytre seg i kommentarfeltet under artikkelen:

«Privatskole, rike barn og bortskjemte foreldre: Det betyr at dette kan være bare den ene sidens versjon. Hør også hva lærere og vaktmester har å si.» (Raj)

«Hadde jentene blitt gravide, ville lærerne blitt anklaget.» (Gagana)

«Nå for tiden blir barna tidlig voksne. Samfunnet har endret seg mye fra tradisjonell, ortodoks livsstil. Bare foreldrene kan hjelpe her.» (Truth)

«Hvis ikke elevene irettesettes i denne alderen, vil de fjerne seg fra, og dermed skade, samfunnet.» (Maha)

Powered by Labrador CMS