Utdanningsforbundets mediekanaler: Medlemsbladet Utdanning og nettstedet utdanningsnytt.no, samt tidsskriftene Første steg, Bedre Skole, Yrke og Spesialpedagogikk.
Utdanningsforbundets mediekanaler: Medlemsbladet Utdanning og nettstedet utdanningsnytt.no, samt tidsskriftene Første steg, Bedre Skole, Yrke og Spesialpedagogikk.

Annonseinformasjon

Her finner du informasjon om annonsering i Utdanningsforbundets medier, samt medieplanen med kontaktinformasjon, priser og øvrige spesifikasjoner.

Utdanningsforbundets
Medieplan 2022
KLIKK HER


HVORFOR ANNONSERE I UTDANNINGSFORBUNDETS MEDIER?

Er din målgruppe skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger eller andre ansatte i utdanningssektoren treffer du disse ved å annonsere i Utdanningsforbundets medier.

Mediene består av medlemsbladet Utdanning med hele 306.000 lesere, samt tidsskriftene Første steg, Bedre Skole, Yrke og Spesialpedagogikk.

Annonsekontakt

Mona Jørgensrud

HS Media

mj@hsmedia.no

Tlf. 62 94 10 32

Mobil 911 73 473

Utdanningsnytt.no er nettstedet hvor nyheter fra utdanningssektoren og artikler fra alle våre fem blader publiseres fortløpende. I tillegg har vi nettsteder for utlysninger av stillinger og kurs, se Lærerjobb.no og Kurs.utdanningsnytt.no. Utlysninger på disse sidene vises i annonse-karuseller på utdanningsnytt.no som har 150.000 sidevisninger i uken.

Det er også mulig å annonsere i det redaksjonelle nyhetsbrevet fra Utdanningsnytt som sendes ukentlig til om lag 165.000 medlemmer i Utdanningsforbundet og andre med interesse for utdanningsfeltet.

Når du annonserer i våre medier treffer du ikke bare blink på målgruppen, men budskapet får også den tyngden og troverdigheten våre medier har hos våre lesere. Med gode priser og mange valgmuligheter i formater og ulike kanaler, vil vi gjøre vårt beste for at din annonse når ut til flest mulig i målgruppen.

I Medieplanen finner du informasjon om våre mediekanaler, priser og øvrige spesifikasjoner:

Når du annonserer i våre medier treffer du ikke bare blink på målgruppen, men budskapet får også den tyngden og troverdigheten våre medier har hos våre lesere.

Om Utdanningsforbundet

Medieplan 2022

Medieplan 2022

For nærmere informasjon og spesifikasjoner om annonsering i Utdanningsforbundets medier - se medieplanen, klikk her

Med over 180.000 medlemmer er Utdanningsforbundet landets suverent største fagforening for pedagoger, og den nest største fagforeningen i Norge. Vi organiserer lærere og ledere i skole, barnehage og voksenopplæring, lærerstudenter, lærerutdannere og ansatte i pedagogisk støttesystem. Les mer

Utdanningsforbundets tilbyr annonsering i disse mediekanalene:

  • Medlemsbladet Utdanning 306.000 lesere
  • Utdanningsnytt.no 150.000 sidevisninger per uke i snitt
  • Utdanningsnytt Nyhetsbrev sendes til ca.165.000 medlemmer
  • Lærerjobb.no / Stillingsportalen på Utdanningsnytt.no - Stilling ledig
  • Tidsskriftet Første steg 69.000 lesere
  • Tidsskriftet Bedre Skole 217.000 lesere
  • Tidsskriftet Yrke 18.000 lesere
  • Tidsskriftet Spesialpedagogikk 63.000 lesere

Kilde: Kantar Media fagpresse 2019 / GA 2021

Les om rett bruk av data i forbindelse med annonsekampanjer

Powered by Labrador CMS