Lærer kan bli årets kommuneprofil i Norge

Det er bladet Kommunal Rapport som foretar kåringen av årets kommuneprofil. På tirsdag lå lærer Ingvild Vikingsen Skogestad på en knepen andreplass, kun 0,1 prosent bak førsteplassen.

Publisert

Vinneren av avstemningen kåres fredag. Ved slutten av hvert år kårer Kommunal Rapport "Årets kommuneprofil". I år for 12. gang.

– Det er ganske kult at en lærer kan bli nominert i en slik kåring. Det er jo ganske mange profilerte kommunepolitikere som er med på listen, sier Ingvild Vikingsen Skogestad.

Den foreløpige statusen tirsdag morgen, ifølge Kommunal Rapport, er at ordfører Alfred Bjørlo i Eid/Stad leder med 20,3 prosent av stemmene så langt, men hakk i hæl ligger avdelingsleder på Knappskog skole i Fjell, Ingvild Vikingsen Skogestad, med 20,2 prosent av stemmene.

– Det blir spennende å se hvordan dette ender. Da jeg ble oppringt med beskjed om at jeg lå på andre plass og at det var så tett, ble dette enda morsommere. Jeg har da fått noen stemmer jeg også, sier Skogestad.

Kommunal Rapport skriver at blant de mange gode forslagene som er kommet inn, har en jury i redaksjonen valgt ut åtte kandidater. Vinneren kåres av leserne i avstemningen som pågår til klokka 14.00 torsdag 5. desember.

– Det er stas for en lærer, dette. Og det er jo viktig at den jobben som lærere gjør, blir lagt merke til. Det setter jeg stor pris på, sier Ingvild Vikingsen Skogestad.

Powered by Labrador CMS