Annonse

Arnt Holger Jensen og Gun Åse Paulsen er valgt til leder og nestleder i Utdanningsforbundet Finnmark. Foto: Kirsten Ropeid

Lederduo i Finnmark valgt etter benkeforslag

Arnt Holger Jensen og Gun Åse Paulsen skal lede Utdanningsforbundet Finnmark fram til sammenslåingen med Troms neste år.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Arnt Holger Jensen ble valgt uten motkandidater. Jensen sittet i fylkesstyret siden 2012 og rykket opp til nestleder i fjor da nestleder Bjørnar Mjøen tok over som leder. Han er barnehagelærer, og siste arbeidsplass er Gakori barnehage i Alta.

Gun Åse Paulsen ble valgt etter benkeforslag fra Utdanningsforbundet Berlevåg. Hun fikk 79 stemmer. Representantene fra Lebesby, Kautokeino, Karasjok , Vardø og Vadsø talt for Paulsen. De argumenterte blant anna med at de ønska øst-fylket i lederduoen, og at Paulsen har håndtert samiske spørsmål godt. Gunn Åse Paulsen har Vadsø barneskole som arbeidsplass, og har vært hovedtillitsvalgt lenge.

Valgkomiteen hadde innstilt Sissel Breie Henriksen som nestleder. Hun har arbeidsplass i videregående skole i Alta, og har brei erfaring som tillitsvalgt fra både Alta, Vadsø og fra fylkesstyret. Henriksen fikk 22 stemmer, fire var blanke.

 

Nyhetsbrev
Les mer om nyhetsbrevet her 
 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!