Annonse

Den aller siste utgaven av Norges Lover sluttføres i disse dager og skal komme fra trykkeriet i mars. Ill. foto: Andreas Haldorsen

Slutt på papirutgaven av Norges Lover

Årets utgave av Norges Lover 1687–2018 blir den siste som trykkes og gis ut på papir.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Det er Rett24 som har plukket opp at den tradisjonsrike utgivelsen stanses. Styret i Det juridiske fakultets lovsamlingsfond har besluttet at utgaven av Norges Lover som kommer i år, blir den siste som fondet kommer til å utgi. Sviktende salgstall oppgis som grunn.

Det ordinære salget de siste årene har sunket til under 1.500 eksemplarer, men har blitt reddet av om lag 10.000 studentutgaver.

– Men nå forsvinner også dette. Årsaken er at de juridiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø er i ferd med å gå over til heldigital eksamen, skriver Rett24.

Den aller siste utgaven sluttføres i disse dager og skal komme fra trykkeriet i mars.

– Lovsamlingsfondet har orientert Stortinget og Justisdepartementet om beslutningen. Så får tiden vise om noen vil ønske å organisere et arbeid med faglig noteverk til lovene også i fremtiden, skriver redaksjonen i en epost som fredag gikk ut til alle noteforfatterne til lovsamlingen.

(©NTB)

 

Utdanningsnytt på Facebook!

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!