Annonse

Skoleansatt i Kristiansand er anmeldt for vold

Foreldrene til en elev ved en skole i Vågsbygd skal ha anmeldt en ansatt etter at barnet kom hjem med blåmerker.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

En ansatt ved Sjøstrand skole i Vågsbygd er anmeldt for vold, etter at en elev kom hjem med blåmerker, skriver avisa Fædrelandsvennen. Eleven skal ha hatt blåmerker på armene og lårene.

 

Lærere dømt

I fjor ble en lærer i Salten i Nordland dømt for vold mot en åtte år gammel elev. Læreren fikk 15 dagers betinget fengsel for å ha tatt tak i en elev og ristet ham under en juleavslutning. Episoden skal ha skjedd i 2016, og den milde dommen skyldtes at retten mente det var beskjeden voldsutøvelse, som hadde karakter av tilrettevisning.

I 2017 ble en annen skoleansatt dømt for vold mot en sju år gammel jente i Ringsaker i Hedmark. Jenta skal ha blitt slått over ryggen da hun klatret opp på et skap. Den skoleansatte fikk 10.000 kroner i bot. 

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!