Annonse

En kvinne i 40-årene er siktet for å ha bortført en baby fra en barnehage i Sverige. Motivet er ikke kjent. Arkivfoto: Utdanning

Kvinne siktet for å ha bortført baby fra barnehage

Det ble slått alarm da en seks måneder gammel baby forsvant utenfor en barnehage i Göteborg. En kvinne er pågrepet og siktet for bortføring.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Moren lot spedbarnet ligge i barnevognen utenfor barnehagen i bydelen Hisingen i Göteborg mens hun gikk inn for å hente et eldre søsken tirsdag ettermiddag.

Da hun kom ut igjen noen minutter senere, var både barnevognen og babyen borte.

Politiet ble varslet, og en omfattende leteaksjon med både hunder og helikopter ble satt i gang. Om lag to timer senere ble barnevognen og babyen funnet i god behold utenfor en matbutikk i bydelen Bäckebo, seks kilometer unna barnehagen.

Det var et vitne som oppdaget barnevognen og varslet en vekter.

Politiet i Göteborg har pågrepet og siktet en kvinne i 40-årsalderen for bortføring. Motivet for bortføringen er så langt ikke kjent, ifølge svenske medier.

(©NTB)

 

Nyhetsbrev
Les mer om nyhetsbrevet her 
 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!