Annonse

Skolene til tenåringene er varslet

De to tenåringene som kom i kontakt med en strømførende kilde i en togtunnel i Oslo i går ettermiddag, er fortsatt livstruende skadd. En tredje ungdom døde.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

De to tenåringene som kom i kontakt med en strømførende kilde i en togtunnel i Oslo i går ettermiddag, er fortsatt livstruende skadd. En tredje ungdom døde

– Rundt 3.30 var tilstanden fortsatt kritisk og livstruende, sier fungerende vaktleder Kristine Jakobsen ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet i Oslo opplyser at de har varslet skolene til ungdommene.

Ulykken skjedde ved Filipstad, vest i Oslo sentrum, søndag ettermiddag. To skadde ble først funnet, og de ble brakt til Ullevål sykehus. De opplyste ifølge politiet at de hadde vært sammen med en person til. En av de tre døde av skadene.

– Vi har varslet samtlige pårørende, samt relevante skoler. Vi skal sette i gang en etterforskning for å finne ut hvorfor dette skjedde, sier Jakobsen.

Ifølge politiet skjedde ulykken på et sidespor som primært brukes til å snu tog. I disse områdene er det høyspentanlegg med spenning på 15.000 volt.

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!