Annonse

Skoleleiar trua journalist

Journalist Daniel Stjärna frå Sveriges Radio vart trua av ein skoleleiar da han intervjua elevar.

Annonse

Hendinga skjedde på ein skole i Kronobergs län sør i Sverige. Sveriges Radio vil nå melde skoleleiaren til politiet.

Radiojournalisten sto på skoleplassen og intervjua elevar da ein person frå skoleleiinga kom ut og kravde at Stjärna gav frå seg utstyret sitt og drog frå skolen. Dette nekta journalisten. Da vart han trengt opp i eit hjørne. Personen frå skoleleiinga tok papira til Stjärna, og las notat som var verna av kjeldevernet, melder Sveriges Radio.

Elevane som såg hendinga, ringde politi, som kom til skolen og konstaterte at Daniel Stjärna ikkje hadde gjort noko gale.

Stjärna var på skolen fordi elevar ved skolen hadde tatt kontakt med lokalkontoret til Sveriges Radio i Kronoberg, sør i Sverige.

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!