Annonse

Vararepresentant Carl I. Hagen rykker opp som stortingsrepresentant i Mazyar Keshvaris fravær. Foto Bård Gudim/Frp Media

Carl I. Hagen kan bli medlem av utdanningskomiteen

Fremskrittspartiets tidligere formann Carl I. Hagen kan ta Mazyar Keshvaris plass i utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.

Annonse

Den 30. januar skrev ABC nyheter at Mazyar Keshvari (Frp) overføres fra kontroll- og konstitusjonskomiteen til utdannings- og forskningskomiteen.

Etter at det mandag ble klart at stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) er siktet for våpentrusler, rykker vararepresentant Carl I. Hagen opp.

Frps Roy Steffensen, leder av utdannings- og forskningskomiteen, opplyser til Utdanning at han ikke vet hvor lenge Keshvari eventuelt er sykmeldt, men at dersom han er hindret fra å møte, blir Carl I. Hagen møtende vara for Keshvari.

Aftenposten avslørte i fjor høst at stortingsrepresentant Mazyar Keshvari hadde levert udokumenterte reiseregninger for 290.000 kroner. Keshvari ble deretter sykmeldt.

– Hvis Hagen møter for Keshvari, ser jeg frem til å jobbe med ham, men jeg skulle gjerne sett at det var under andre omstendigheter, sier Steffensen. Han legger til at han så langt kun kjenner saken fra mediene. 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!