Annonse

Julie Remen er ny statssekretær i Kunnskapsdepartementet. Foto: Jan Richard Kjelstrup/ASD.

Julie Remen ny statssekretær i Kunnskapsdepartementet

I dag ble Julie Remen (H) utnevnt til statssekretær i Kunnskapsdepartementet for statsråd Jan Tore Sanner.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

 

Julie Remen er 34 år og fra Porsgrunn, og hun har vært politisk rådgiver for arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.

Av utdanning har hun en bachelorgrad i statsvitenskap med fordypning i retorikk fra Universitetet i Oslo fra 2007, mastergradsstudier i teknologi, innovasjon og kunnskap fra Senter for teknologi, innovasjon og kultur ved Universitetet i Oslo samt mastergradsstudier i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Hun har også jobbet som salgssjef i Kagge Forlag AS 2007–2009 og rådgiver i samfunnsavdelingen i Burson-Marsteller AS 2012–2014.

Remen var styremedlem i Den Konservative Studenterforening 2006–2008, 1. nestleder i Europeisk Ungdom 2009–2010 og generalsekretær i Unge Høyre 2009–2012. I 2011 var hun LNUs ungdomsdelegat til FNs generalforsamling. Fra 2014 er hun byrådssekretær for presse og informasjon for byrådsleder Stian Berger Røsland i Oslo kommune, ifølge Wikipedia.

Statssekretær Rikke Høystad Sjøberg (H) går av som statssekretær for kunnskaps- og integreringsministeren 3. mai, mens partifellen Tom Erlend Skaug fortsetter som statssekretær for statsråd Sanner. 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!