Årets barnehage ble Norlandia Skistua i Oslo. De pedagogiske lederne Seline Risan Sævle (t.v.) og Mette Drivdal (midten) mottok prisen sammen med daglig leder Annette Strand. Foto: PBL.

Oslo-barnehage kåret til årets barnehage

Norlandia Skistua barnehage i Oslo ble kåret til årets private barnehage av Private Barnehagers Landsforbund (PBL).

Publisert

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner delte ut prisen på en konferanse for barnehageledere i Bodø mandag denne uken. Prispengene er på 25 000 kroner.

– Jeg kan love en bra feiring, for dette er stort, sa daglig leder i Skistua barnehage, Annette Strand, ifølge en pressemelding fra PBL.

Juryen trakk fram et imponerende arbeidsmiljø, lavt sykefravær, fornøyde foreldre og godt arbeid med alle områder i rammeplanen.

– Det er utrolig hyggelig å få en slik utmerkelse, men denne gir jeg først og fremst til de ansatte. Det er deres fortjeneste at jeg står her og mottar prisen, sa Strand.

PBL delte ut prisen Årets barnehage for tredje gang i år. 393 forslag til kandidater kom inn, noe som endte opp med fem finalister, hvor Norlandia Skistua barnehager trakk det lengste strået.

Barnehagen ligger på Frognerseteren i Oslo og er en gammel skistue som ble omgjort til barnehage i 2003. De har 84 barn og 20 ansatte, hvorav nesten halvparten er menn, ifølge nettsidene til barnehagen.

Powered by Labrador CMS