Annonse

17-åring rispet med kniv på vei til skolen

Politiet i Oslo leter etter to gjerningsmenn etter at en 17 år gammel gutt ble rispet i magen med en skarp gjenstand på vei til skolen torsdag morgen.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Den 17 år gamle gutten sa fra til rektor om hendelsen, som skjedde ved Lindeberg T-banestasjon, da han kom til skolen torsdag morgen.

– Hendelsen skal ha skjedd like før skolestart klokka 8.30, da han var på vei til skolen. Det er brukt en skarp gjenstand, muligens en kniv, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

En ambulanse kom til skolen og undersøkte gutten. Det ble ikke funnet alvorlige skader, men 17-åringen ble likevel tatt med til legevakt for sjekk.

– Den fornærmede har forklart at to gjerningsmenn i 20-årene forsvant fra stedet etter ugjerningen. Vi har flere patruljer i området som forsøker å finne dem. Vi prøver å avdekke bakgrunnen for hendelsen eller om det skjedde helt uprovosert, sier Pedersen.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!