Annonse

LO har fått 7.000 nye medlemmer

Over 930.000 personer er nå medlem i LO, en økning på 7.000 fra 2017. Mange av de nye medlemmene kommer fra serviceyrker.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

 

– Alle øker medlemstallene sine. Det er veldig gledelig. Så mange medlemmer har vi aldri hatt før, sier LO-sekretær Terje Olsson til Frifagbevegelse.

Det er særlig i servicebransjen, der bare 20 prosent er fagorganisert, at LO-forbundene har rekruttert nye medlemmer. 4.000 personer som jobber i serviceyrker har meldt seg inn i ulike LO-forbund etter at LO og flere LO-forbund startet en vervekampanje.

Ifølge LO er rundt 600.000 av organisasjonens medlemmer yrkesaktive.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!