Annonse

Femåring skadd i fallulykke i Hordaland

En fem år gammel gutt ligger på Haukeland sykehus i Bergen med alvorlige skader etter en fallulykke i en barnehage i Meland kommune i Hordaland tirsdag.

Annonse

En fem år gammel gutt ligger på Haukeland sykehus i Bergen med alvorlige skader etter en fallulykke i en barnehage i Meland kommune i Hordaland tirsdag.

Politiet ble varslet om hendelsen tirsdag kveld klokken 18.52, melder   Bergensavisen. Ulykken skjedde i en privat barnehage på Frekhaug i Meland kommune som ligger like nord for Bergen.

– Vi vet at han skadet seg ute i barnehagen rundt klokken 15 i går, men vi vet ikke hvordan. Barnehagen har ikke kontaktet oss, sier lensmann Kjell Idar Vangberg i Nordhordland lensmannsdistrikt til avisen.

Haukeland sykehus skriver i en pressemelding at gutten har alvorlige skader, men at tilstanden ikke er livstruende.

– Vi vil kontakte barnehagen for å få høre deres versjon. Vi vil også oppsøke barnehagen for å se nærmere på ulykkesstedet, sier Vangberg.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!