Annonse

Tidligere denne uken skrev Dagsavisen om påstander om trakasserende lederstil fra direktør i Utdannngsetaten i Oslo, Astrid Søgnen (bildet). Nå skal kommunen granske arbeidsmiljøet i etatens administrasjon. Arkivfoto: Marianne Ruud

Oslo kommune med ekstern gransking av arbeidsmiljøet i Utdanningsetaten

Oslo kommune iverksetter en ekstern gransking av arbeidsmiljøet i Utdanningsetatens administrasjon, opplyser kommunaldirektør Bente T. Fagerli til Aftenposten.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Tirsdag skrev Dagsavisen at tre ansatte i den øverste ledelsen i Utdanningsetaten i 2014 varslet om trakasserende lederstil fra direktør Astrid Søgnen. Kort tid senere ble saken avsluttet fordi varslingsrådet mente det ikke var hold i påstandene.

Nå blir saken hentet fram igjen.

– Jeg mener at saken ble behandlet på en korrekt måte i 2014. Når det nå fremkommer påstander i mediene om mulige fortsatte kritikkverdige forhold rundt arbeidsmiljøet i Utdanningsetaten, har vi besluttet at det skal gjennomføres en faktaundersøkelse i etaten i regi av et eksternt miljø, sier Fagerli til   Aftenposten.

Astrid Søgnen ønsker ikke selv å kommentere varselet fra 2014 overfor avisen, men viser via kommunikasjonsdirektør Trine Lie Larsen til kommunaldirektør Fagerli for spørsmål om det.

(©NTB)

 

Nyhetsbrev
Les mer om nyhetsbrevet her 
 

_____________________

 

Hei!

Kommentering av artikler er ikke tillatt mellom midnatt og 06:00.
Velkommen tilbake!

 

_________________________