Annonse

Mann siktet for overgrep i barnehage er løslatt

Politiet har løslatt en mann som er siktet for seksuelle overgrep mot et barn i en barnehage i Rogaland. Mistanken mot ham er imidlertid ikke svekket.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Mannen ble pågrepet 12. juni og ble varetektsfengslet to dager etter av Stavanger tingrett.

– Politiet har foretatt en rekke etterforskningsskritt i løpet av fengslingsperioden og har fått sikret nødvendige bevis. Politiet har av etterforskningsmessige årsaker derfor besluttet å ikke begjære ytterligere fengsling av siktede, sier politiadvokat Thale Thomseth.

Etterforskningen av mannen fortsetter.

– Mistanken mot mannen er ikke svekket, og han er fremdeles siktet is aken. Vi fortsetter å etterforske saken med full styrke, sier Thomseth.

Politiet opplyser at de ikke har opplysninger som peker i retning av at det er flere fornærmede i saken, men fortsetter å undersøke dette.

Mannen har forklart at han ikke kjenner seg igjen i siktelsen.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!