Annonse

Jo Erik Øverby, er forsanger for Kjernen. Her på sin faste plattform på Øvre Øst under NM-semifinalen 2018 mellom RBK og Start, på Lerkendal stadion i Trondheim. Foto: Glen Musk

Barnehagelærer Jo Erik har hjertet i RBK - og en mikrofon i hånda

Som forsanger for supporterklubben Kjernen i Rosenborg ballklub (RBK) har barnehagelærer Jo Erik Øverby en hobby som gleder mange i trønderhovedstaden.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Barnehagelæreren jobber i dag som daglig leder i Sjøskogbekken FUS barnehage. De største barna i barnehagen har fått med seg at lederen er ivrig Rosenborg-supporter.

– Jeg tror alle barna på storbarnsavdelingen hadde sett meg på tv i pausen av kampen, og alle ville fortelle meg det da de kom i dag. Unger som er med foreldrene sine på kamp, sier at det er lett å få de til å sitte stille når jeg drar i gang en sang.

Utdanning snakker med han dagen etter at RBK har vunnet cupgull på Ullevål stadion i Oslo etter å ha slått Strømsgodset 4-1.

– Jeg sto i regnet med megafon og sang, så jeg dro på meg en liten forkjølelse, men jeg er på jobb, forteller en meget glad trønder.

Barnehagelæreren har heiet på RBK så lenge han kan huske.

– Jeg har vært med i supporterklubben i 20 år og vært forsanger de siste 16 årene.

– Er dette noe du skal holde med for evig og alltid?

– Det er kort mellom gledesstundene når en heier på RBK, så ja. Det må være mye verre å bo i Bergen for å si det sånn, sier han.

Rosenborg tok også i år dobbelt gull, for 10. gang. Det vil si at de vant både cupen og serien. En stund så det ut som Brann og Bergen hadde sjans på å ta seriegullet, men de endte på tredjeplass. Bergenserne skrev og snakket mye om at gullet skulle «hem».

– Gullet kom hjem til der det hører hjemme. Det er jo lov å drømme, sier trønderen som fortsatt nyter seieren og gleder seg til nye bragder.

 

Nyhetsbrev
Les mer om nyhetsbrevet her 
 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!