Annonse

Arne Benjaminsen blir UiOs nye universitetsdirektør

Universitetsstyret har ansatt Arne Benjaminsen (53) som ny universitetsdirektør ved Universitetet i Oslo.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Benjaminsen kommer fra stillingen som assisterende departementsråd i Nærings- og fiskeridepartementet.

Ny universitetsdirektør ansettes etter at nåværende universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe trer ut av stillingen etter to åremålsperioder.

–    Med Arne Benjaminsen får UiO en universitetsdirektør med omfattende erfaring fra departementene, som har hatt samme stilling i Tromsø, sier rektor Svein Stølen.

Benjaminsen tiltrer som ny universitetsdirektør 15. februar.

– Min første jobb var ved UiO, og jeg har jobbet med forskning og utvikling i hele min karriere, i ulike departementer og som universitetsdirektør ved daværende Universitetet i Tromsø. Jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med Universitetet i Oslo, sier den påtroppende universitetsdirektøren blant annet.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!