Annonse

17 kors er pyntet med blomsterkranser, bilder, minneord og bamser, som en påminnelse om hva som skjedde 14. februar 2018. Da drepte den tidligere eleven Nikolas Cruz 14 elever og tre ansatte ved Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland i Florida. Foto: Hans Skjong

- Det finnes ingen «skoleskytter»-personlighet

Det finnes ingen «skoleskytter»-personlighet, ifølge en krimanalytiker som har uttalt seg overfor kommisjonen som gransker Parkland-skytingen i Florida.

Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Analytikeren Pat Nevin mener dermed at mye arbeid lagt ned av FBI og Secret Service ikke bærer frukter med tanke på å identifisere en framtidig skoleskytter. Nevin mener kommisjonen som etterforsker Parkland-skytingen heller bør se på studentenes oppførsel.

Uttalelsen hans kommer i forbindelse med granskningen av massakren den 14. februar ved Stoneman Douglas High School i Parkland.

19 år gamle Nikolas Cruz er tiltalt for 17 drap i forbindelse med skytingen.

(©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!