Annonse

Fire branntilløp på to uker på Brannfjell skole i Oslo

Brannvesenet måtte tirsdag rykke ut og slukke en brann i et rom på Brannfjell skole i Oslo. Dette er det fjerde branntilløpet på skolen siden 18. oktober.

Annonse

Politiet ønsker foreløpig ikke å spekulere i om det er sammenheng mellom branntilløpene 18. oktober, 19. oktober, 23. oktober og senest tirsdag formiddag.

Tirsdagens brann ble raskt slukket av brannvesenet.

– Vi fikk melding klokka 11.24. Alle nødetatene rykket ut, og det viste seg at det brant i et rom i bygget. Brannen ble slukket. Det har vært en del røyk i bygget, men samtlige elever ble evakuert, og ingen ble eksponert for røyk, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

(©NTB)

Utdanningsnytt på Facebook!

Nyhetsbrev
Les mer om nyhetsbrevet her 
 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!