Annonse

Arvid Moss innstilt som ny president i NHO

NHOs valgkomité har innstilt Arvid Moss (59) som ny president i NHO. Moss er konserndirektør i Hydro med ansvar for forretningsområdet Energi.

Annonse

I tillegg til ansvar for forretningsområdet Energi i Hydro har Moss ansvar for forretningsutvikling i konsernet.

Moss er innstilt til å overta etter Tore Ulstein som i juni går av etter fire år som NHOs president.

– Arvid Moss har omfattende industrierfaring fra en av våre største medlemsbedrifter, svært solid styreerfaring og sterk politisk bakgrunn. Moss’ brede erfaring vil bidra til å styrke NHOs posisjon i årene som kommer, og valgkomiteen innstiller derfor Moss som presidentkandidat, sier Egil Olsvik, leder av NHOs valgkomité.

Moss sier han setter stor pris på å bli innstilt som president av valgkomiteen, og ser fram til å kunne jobbe for NHOs 25.000 medlemsbedrifter, forutsatt at Generalforsamlingen velger ham til ny president og styreleder i møte 13. juni. (©NTB)

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!