Annonse

Skolebuss av veien i Fredrikstad – ingen skadd

En skolebuss med elever har kjørt av veien ved Torsnes i Fredrikstad, opplyser politiet. Ingen skal ha kommet til skade.

Annonse

Politiet meldte fra om ulykken på Twitter. Bussen skal ha kjørt av veien sør for Torsnes kirke og det skal være svært glatt på stedet.

– Vi har fått opplyst at det er elever i bussen. Vi er på vei til stedet, opplyser operasjonslederen i Øst politidistrikt til NTB.

Ifølge en passasjer i bussen, som  Fredriksstad Blad har snakket med, skal bussen ha mistet veigrepet i en bakke og begynt å skli bakover. Underkjølt regn har gjort veien speilglatt.

– Det er speilblankt her. Vi var på vei oppover da bussen mistet farten og stoppet midt i bakken. Så skled den bakover. Begge bakhjulene og det høyre forhjulet henger utfor veien, sier passasjer Kenny Skauen.

Det er både voksne og barn inne i bussen.  Passasjerene ble sittende helt stille etter utforkjøringen av frykt for at bussen skal velte.

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!