Annonse

Nordic Teachers’ Space Camp 2017

Del side


25

Jun 2017
Søknadsfrist: 1. april 2017

Søknadsskjema

Kontakt:

Nordic Teachers’ Space Camp 2017
Et spennende og inspirerende sommerkurs for lærere fra hele Norden. Campen er for realfags-interesserte lærere i grunnskolen og videregående skole. Mange skoleeiere i Norge har stipendplasser - sjekk med din skole om du får dekket deltakeravgiften! Og du kan få reisestøtte.

Professorer og ingeniører vil sørge for at dagene på Andøya Space Center blir lærerike, inspirerende og uforglemmelige. Det blir forelesninger i spennende romrelaterte emner av Norges fremste eksperter innenfor romfart. Det blir gruppearbeid, hvor kunnskapen om matematikk, fysikk og teknologi settes ut i praksis. Det absolutte klimaks på Nordic Teachers’ Space Camp, er oppskyting av en rakett med nyttelast som deltakerne selv har satt sammen og klargjort, slik får deltakerne ta del i de unike nasjonale ressursene som finnes på Andøya Space Center. Deltakerne får også delta på ulike opplevelser og aktiviteter på Romskipet Aurora, et lærings- og opplevelsessenter knyttet til virksomheten på Andøya Space Center. Opplevelsessenteret passer for besøkende i alle aldersgrupper.

Målet med Nordic Teachers’ Space Camp er å inspirere realfagslærere til å ta i bruk romrelaterte emner og teknologi i undervisningen. Opplæringen blir tilpasset deltakernes faglige nivå. Det sosiale vil også bli ivaretatt, blant annet i form av fellesaktiviteter og hvalsafari. Deltakerne bor på hotellfløyen ved Andøya Space Center og alle måltider er inkludert.

Flere skoleeiere i Norge (både grunnskole og videregående skole) har egne stipendplasser på campen som lærere har muligheten til å søke på. Disse stipendplassene dekker deltakeravgiften.

Ta kontakt med din skoleeier eller NAROM for mer informasjon om stipendplasser: narom@narom.no

Arrangør: NAROM (Nasjonalt senter for romrelatert opplæring) i samarbeid med
Utdanningsforbundet. Målet med samarbeidet er å skape kunnskapsrike, interesserte og entusiastiske lærere som kan vekke interesse og sikre rekruttering til real- og teknologifagene, samt gi økt kunnskap om og skape interesse for nytten av romvirsomhet.

Tid: 25.–30. juni 2017
Sted: Andøya Space Center i Nordland
Påmelding: www.narom.no
Påmeldingsfrist: 1. april
Deltakeravgift: kr 3000,- (inkluderer kost, losji)
Stipendplasser: Mange skoleeiere har stipendplasser som dekker deltakeravgiften
Reisestøtte: Deltakere fra Norge kan få dekket 50% av reisa (inntil 2000 kr)
MELD DEG PÅ I DAG!!
Begrenset antall plasser