Annonse

Debatt

debatt@utdanningsnytt.no.

  Tariffoppgjøret på KS-området

  Publisert  19.06.2002

  Forhandlingsdelegasjonen og sentralstyret har ikke hatt mot nok i disse forhandlingene, skriver Utdanningsforbundet Oppegård i dette debattinnlegget.

  Reiseforsikring er fa'li det...

  Publisert  19.06.2002

  Jeg flytter min reiseforsikring tilbake til Gjensidige så fort som bare det, skriver innsenderen av dette debattinnlegget.

  Morsmålsopplæring er luksus

  Publisert  18.06.2002

  Morsmålsundervisning tjener ikke til integrering av innvandrere i Norge, mener innsenderen av dette debattinnlegget.

  God start for UHO?

  Publisert  18.06.2002

  Innsenderen av dette debattinnlegget er ikke enig med Utdannings redaktør Knut Hovland i at årets tariffoppgjør var en god start for Utdanningsgruppenes Hovedorganisasjon (UHO).

  Utdanningsforbundets profil

  Publisert  17.06.2002

  Det hadde vært en befrielse om Per Aahlin hadde møtt innholdet i kvalitetsutvalgets foreløpige rapport med en frisk debatt, mener innsenderen av dette debattinnlegget.

  En organisasjon for pensjonistene

  Publisert  17.06.2002

  Pensjonistene i Utdanningsforbundet bør slutte seg sammen med pensjonistene i LOP for å få til en handlekraftig og sterk enhet, mener innsenderen av dette debattinnlegget.

  Trekk i feriepenger

  Publisert  17.06.2002

  Innsenderen av dette debattinnlegget spør om det er rett at kommunen trekker i feriepengene.

  Nødropet fra Holumskogen

  Publisert  17.06.2002

  Hva slags skattelette blir det når foreldrene må punge ut med "frivillige" egenandeler i stedet? spør Utdannings redaktør Knut Hovland i denne lederartikkelen.

  Allerede utmeldt!

  Publisert  14.06.2002

  Innsenderen av dette debattinnlegget føler seg uønsket som medlem i Utdanningsforbundet fordi han er pensjonist.

  Høyre og A- og B-lærere

  Publisert  14.06.2002

  Ingen ønsker vel B-lærere, B-stortingsrepresentanter eller B-statsråder, mener innsenderen av dette debattinnlegget.

  Førskolelærerne er lønnstapere på sikt

  Publisert  14.06.2002

  Det kan i utgangspunktet se ut som vi har fått et godt oppgjør, men ser vi ting i perspektiv, vil vi oppdage at vi i løpet av noen år sannsynligvis vil være lønnstapere, mener innsenderen av...

  Gjennomsnittlig lærerutseende?!

  Publisert  13.06.2002

  Vi ønsker at journalistene i Utdanning er utstyrt med sånn ca. halvparten av en gjennomsnittlig norsk lærers intelligens og sosiale kompetanse, skriver innsenderen av dette debattinnlegget.

  Lærerne kan ikke avvæpne elevene

  Publisert  13.06.2002

  Det hersker ingen tvil: Lærere kan ikke avvæpne elever! Det får være nok at de bevæpnede elevene kan bortvises, mener innsenderen av dette debattinnlegget.

  LO sliter

  Publisert  12.06.2002

  Lønnsoppgjøret kan vise seg å sette en foreløpig stopper for LOs kongstanke om å samle også de langtidsutdannede under sine vinger, skriver Utdannings debattredaktør i denne kommentaren. 

  Historieløs russ

  Publisert  12.06.2002

  Hva er det som gjør avslutningen av 12 års skolegang så meget viktigere enn andre milepæler i livet, spør forfatteren av dette debattinnlegget.

  Når strategi blir argumentet

  Publisert  12.06.2002

  Det strategiske argumentet er blitt et problem for vår organisasjon. Det handler om organisasjonens grunnleggende verdier - om tillit og troverdighet, skriver forfatteren av dette debattinnlegget.

  Fritt fram for trynetillegg

  Publisert  11.06.2002

  Send alle "lokale forhandlingar"  til Statens lønnsutvalg - det har dei fortent, skriv innsendaren av dette debattinnlegget.

  Pensjonistenes plass i Utdanningsforbundet

  Publisert  11.06.2002

  Pensjonistutvalget i Utdanningsforbundet Rogaland foreslår i dette debattinnlegget kollektivt å melde alle Utdanningsforbundets pensjonister inn i Landslaget for offentlige pensjonister.

  Sinte på Bærum?

  Publisert  10.06.2002

  Utdanningsforbundet tapte i Statens lønnsutvalg. Det betyr i korthet et tap vi ikke kan leve med, skriver innsenderen av dette debattinnlegget.

  Vil vurdere pensjonistkontingenten

  Publisert  10.06.2002

  Reaksjonane på pensjonistkontingenten skal tas på alvor. Utdanningsforbundet vil vurdere saka fram mot landsmøtet i 2003, skriv Helga Hjetland i dette debattinnlegget.