Annonse
Debatt

At Ulsrud-rektoren har gitt lektor Simon Malkenes en «muntlig tilrettevisning», som også er gitt skriftlig, mener jeg er uhørt og skammelig, skriver Henrik Paaske. Arkivfoto: Marianne Ruud.

Rektor på Ulsrud burde være stolt og glad

Rektor ved Ulsrud videregående skole burde, slik jeg ser det, være stolt og glad over å ha en oppegående ansatt i sitt personale som har «guts» til å kalle en spade for en spade.

Del side


Annonse

Utdanningsnytt på Facebook!

Jeg har følgende kommentar til oppslaget Bråk i Oslo-skolen fra Utdanning nr. 6/2018.

At David Dunlop som rektor ved Ulsrud vgs har gitt lektor Simon Malkenes en «muntlig tilrettevisning», som også er gitt skriftlig, mener jeg er uhørt og skammelig.

I Dagsnytt 18 5. mars identifiserte ikke Simon Malkenes en eneste elev.  Det gjorde elevene selv da de signerte leserbrevet som kom på trykk i Aftenposten 17. mars. 

Rektor burde slik jeg ser det være stolt og glad over å ha en oppegående ansatt i sitt personale som har «guts» til å kalle en spade en spade.  Det mener jeg Dunlop også burde hatt.

 

  • Henrik Paaske er pensjonert lektor ved Stavanger katedralskole

 

Kjøreregler for debatten

Her kan du kommentere artikkelen.

Utdanning setter pris på friske meningsbrytninger, men vis omtanke for dine med- og motdebattanter, hold deg til saken og bruk fullt navn. Dersom du ønsker å skrive et lengre innlegg, er du velkommen til å sende det til denne adressen: debatt@utdanningsnytt.no.

Hvis du ser kommentarer som du oppfatter som støtende, kan du varsle redaksjonen ved å merke den aktuelle kommentaren som upassende. Det gjør du ved å klikke helt til høyre for kommentaren du vil varsle oss om. (Dette fungerer ikke fra mobil. Vi jobber med en løsning).
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Kommentarer kan bli brukt på alle Utdannings plattformer.

Fullt navn er en forutsetning for å delta i debatten!