Leopard forvillet seg inn på skole i India

Flere personer ble lettere skadd under jakten på en leopard som forvillet seg inn på en tom barneskole i utkanten av Bangalore i India.

Det var ingen elever på skolen da leoparden kom på besøk søndag morgen, men en sikkerhetsvakt oppdaget kattedyret og varslet politiet.

– Heldigvis, hvis ikke ville de vært masse trøbbel og kaos idet skolen åpnet mandag, sa den lokale politisjefen NH Rajasekhar da dramaet var over.

Tjenestemenn fra viltnemnda, lokale naturvernere og politiet jaktet på rovdyret i hele ti timer før leoparden til slutt ble bedøvet, fanget og brakt til en nasjonalpark tre mil unna skolen.

Bilder fra et overvåkingskamera viser den fullvoksne hannleoparden som tusler rundt i gangene på en barneskole i India. Leoparden glefset til mannskapene som ble sendt ut for å fange den, men ingen av ofrene ble alvorlig skadd.

Leoparden ble søndag kveld sluppet fri i en nasjonalpark rundt tre mil fra barneskolen.

Det er ikke uvanlig at leoparder og andre villdyr forviller seg inn i byer i India. I oktober vandret en tørst leopard inn i en landsby nord i landet og satte hodet fast i en krukke. Tolv timer gikk før veterinærer lyktes med å frigjøre kattedyret. (©NTB)

Powered by Labrador CMS