Steffen Handal valgt inn

Nestleder Steffen Handal i Utdanningsforbundet ble valgt inn i styret i Education International fredag. – Dette sier noe om hvilken posisjon Utdanningsforbundet har internasjonalt, sier Handal til Utdanning.

Hele det siste året er det blitt lagt ned et stort arbeid for å fremme Steffen Handals kandidatur til EI-styret. Leder Ragnhild Lied har vært med i styret siden den forrige verdenskongressen i Sør-Afrika i 2011.

På kongressen her i Ottawa har Handal vært aktiv og hatt ordet i ulike sammenhenger. Ikke minst når det gjelder diskusjonen om privatisering og kommersialisering av utdanningssektoren.

- Dette er en sak jeg er opptatt av og som jeg kommer til å legge stor vekt på i den styreperioden vi nå går inn i. Skal utdanning for alle uansett kjønn, rase eller sosial bakgrunn bli en realitet, må vi stå sammen i kampen mot privatisering og kommersialisering. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Steffen Handal til Utdanning.

Det var stor glede i Utdanningsforbundets delegasjon da resultatet ble kunngjort fredag ettermiddag. Handal fikk også mange gratulasjoner fra andre delegasjoner i den store kongressalen i Ottawa.

Det var tøff konkurranse om styreplassene, og Handal var spent på utfallet helt til det ble kunngjort. Han roser det arbeidet som er blitt gjort det siste året, og han roser også det arbeidet som tidligere ledere og ansatte i Utdanningsforbundet har gjort. 

- Vi kan være stolte av vår posisjon internasjonalt, det er blitt gjort mye godt arbeid, sier Steffen Handal. Han fikk flest stemmer av alle som ble valgt inn i styret.

Powered by Labrador CMS